2023 Temmuz Öğrenci Başarıları

Herkese Merhaba,

Her ay yayınladığımız başarı haberlerinde mobil geliştirme, android, ios ve siber güvenlik üzerine arkadaşlarımızın geliştirdiği ürünleri paylaşıyoruz. Bu ay dikkat çekici konulardan bir tanesi de paylaşımların çoğunda arkadaşlarımızın kodlarını da yollamış olması. Bunun ne kadar önemli olduğunu istesek de vurgulayamayız. Kendilerine GitHub linklerini yolladıkları için çok teşekkür ediyoruz!

Eğer sizin de paylaşmak istediğiniz haberleriniz varsa benimle iletişime geçmeyi unutmayın! Gelelim bu ayın haberlerine.

Bülten YouTube versiyonu: https://youtu.be/3RN1XbLoTnU

1) Popcorn Box – Fatih Koç – Android

Fatih’in yaptığı uygulamayla popüler film ve dizileri keşfedebilir, detaylarını öğrenebilir, favorilerinize ekleyebilirsiniz. Uygulamayı kullanırken aynı zamanda nasıl yapıldığını öğrenmek isterseniz Fatih kodları da bizimle paylaşmayı ihmal etmemiş! Kendisine bunun için çok teşekkür ediyoruz.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatih.popcornbox

GitHub: https://github.com/barmex61/PopcornApplication

2) Card Scan – Caner Yıldırım – Android

Caner’in yaptığı uygulama sayesinde size verilen kartvizitleri taratıp uygulama içerisinde saklayabilirsiniz. Uygulamanın akıllı tanıma özellikleriyle kartvizit üzerindeki bilgileri otomatik olarak doldurtup aynı zamanda istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Caner’e eline sağlık diyoruz, uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.caneryildirim.cardscan

3) Garry Barry – Serkan Emek – Android

Serkan’ın yaptığı oyun içerisinde sorular çözebilir, kazandığınız puanlarla yeni modlar açabilir, aynı zamanda zekanızı geliştirirken eğlenebilirsiniz. Serkan bunu sadece Google Play’e koymakla kalmadı aynı zamanda tüm kodları da bizimle paylaştı. Kendisine kodları paylaştığı için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Oyuna ulaşmak için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.serkanemek.garrybarry&hl=tr&gl=US

GitHub linki: https://github.com/SerkanEmek/Garry-Barry-Game

4) Blasted Land – Muratcan Gözüm – Android

Muratcan’ın yaptığı metin bazlı RPG oyunu Blasted Land Android için Google Play’de yayınlandı. Aynı zamanda Muratcan bize GitHub’a yüklediği kodları da paylaştı. GitHub kodlarına da Google Play ürününe de aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=murat.blasted.blastedland

GitHub: https://github.com/NecroEye/Blasted-Land

5) Kuran Uygulaması – Yusufcan Şentürk – Android

Yusufcan yaptığı Kuran-ı Kerim uygulamasında MVVM ve Android’in tavsiye edilen bir çok farklı kütüphanesini kullanmış ve ortaya güzel bir ürün çıkartmış. Aynı zamanda Google Play’de yayınlamak yerine tüm kodlarını bizimle paylaşmayı tercih etmiş! Kendisine teşekkür ediyoruz, uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz: https://github.com/yusufcanstr/KuraniKerimApp

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir